sockergrodan

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Lööövlig daj

Av sockergrodan - 28 mars 2010 23:25

Då va ledigheten slut då!! Har varit riktigt skönt men det ska bli kul att komma tebax till skolan igen ;) Träffa alla å få pyssla i köket!

Har inte riktigt gjort lika mycket som jag planerat när det gäller studerandet under komptiden men det e snart fixat!! :))


Helgen va riktigt mysig! John trilla in ordentligt på lyset på fredagsnatten. Han såg bra rolig ut! Speciellt när han ställde sig och smekte diskbänken med handen å sa "va fiiiint det bläv" typ!! Hehe!! Han snarka i mitt öra hela natten men det var det värt. Han e mysig att sova och vakna bredvid :))

På lördagen åkte vi ut till hans pappa igen då lillasyster fyllde 20! massa god mat blev det, och en hund som pinkade i knät på mig! Men jag e inte den som e den. Det e bara att skratta åt det! Hehe!!

Sen körde vi en Svensson lördag kväll i soffan och slocknade som två ljus ganska snart efter att en film börjat rulla på tvn!!


Men nu e jag hemma...efter en ganska lång dag! Vi va å handla lite på stan och käkade lunch på Taco Bar. Ekonomin har löst sig lite efter ett samtal från min moster så nu kunde jag handla lite grejs som jag behövde! najsigt värre! Slocknade på soffan innan det va dags att packa. vaknade några gånger av att John klappa mig på kinden och att tvn brummade på när han spelade men annars va jag totalt utslagen! Jag e alltid så himla trött på söndagar! Känner mig nästan bakis! Fattar inte varför! Jag har ju lixom varit ledig!!


Hade tänkt att plugga på tåget hem men jag slocknade som en stock typ (som du förutspådde John)

Skönt som var va det tomt när jag kom hem. Tanten va borta och Roy såg jag vid en korsning där han stod med blåljus och hade stoppat nån konstig bilist! Men jag upptäckte till min förtret att han använt upp mit schampoo när jag kom hem!! Är poliser ett släkte för sig eller??? Man kan ju undra! Tur han e så söt då..... ;)


Nä nu måste jag fasiken sova... Ska ju upp i ottan!


Tjing tjing 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sockergrodan - 22 maj 2011 14:13

  www.sverige-senegal.bloggplatsen.se

Av sockergrodan - 22 mars 2011 17:39

Jag kan nästan inte med ord beskriva hur mycket min familj betyder för mig. Mina mostrar, mina kusiner och självklart min mamma är en sådan stor del av mitt hjärta och jag skulle aldrig klara mig utan dom. Vi står varandra overkligt nära allihopa och...

Av sockergrodan - 4 februari 2011 15:34

         Det är Kaos! Totalt Kaos! Landet som jag älskar och ligger mig så varmt om hjärtat är i spillror. Människorna går ute på gatan. Affärerna är stängda, arbetsplatserna är igenslagna. Bankerna är igenbommade så det går inte att få tag ...

Av sockergrodan - 1 februari 2011 18:59

Vad ska man säga förutom att livet är ganska Underbart!! :)   Dock är jag oerhört lessen över att min Epilepsi gav sig till känna igen! Hade ett riktigt stort Grand Mal anfall i lördags! Jag fick en liten känning sekunden innan men han inte g...

Av sockergrodan - 21 januari 2011 20:37

    Finding Love is like finding one answer to all of your Prayers! ...

Ovido - Quiz & Flashcards