sockergrodan

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Svart som natten

Av sockergrodan - 24 november 2010 23:30

Nu börjar det äntligen bli ordning i lägenheten! Målaren är utflugen och tapeterna sitter fast ordentligt på väggarna! Sjukt skönt! Och jag e riktigt nöjd! Hallen är bäst för jag älskar de svarta väggarna tillsammans med mina hatthyllor som jag satte upp idag i gammalvitt och mormors gamla byrå! Nu e det bara en svart lång hallmatta som fattas och en taklampa!


Det börjar dra ihop sig nu :) Var och vaccinerade mig igår och det var mindre kul! John va snäll och följde med och höll handen för jag hatar sprutor! Tre stycken blev det och massa piller som ska tas innan resan! Så nu har jag fullt skydd från alla jobbiga sjukdomar som finns i Afrika!


Måste säga att det e sjukt skönt att ha en Kombo just nu när man går hemma hela dagarna! De fylls med skratt hela tiden och vi hittar på saker och pysslar här hemma! Jag känner att jag verkligen är ämnad för samboliv och att ha nån att dela med så jag längtar till den dagen jag träffar någon att älska som jag vill dela allt med! Nån att mysa med när dagen börjar ta slut! Men just nu nöjer jag mig med en Kombo där det inte blir några strul och bråk!! :)


Jag hatar dubbla budskap! Jag blir alldeles förvirrad! Man kan inte både behålla kakan och äta upp den! Det funkar lixom inte!


Funderar på att ha inflyttningsfest snart! Försöka få hit så många Lerniamuppar som möjligt å lite annat löst folk! Har ju inte hunnit träffa och umgås som jag brukar men det har varit lite mycket de senaste veckorna! Skulle behöva ha lite kul! :)


Det förflutna ploppar upp hela tiden men det e ganska kul och det känns helt ok! Men jag fokuserar ändå på framtiden och det som e bra för mig!


Nu ska jag gå och skita färgglada fjärilar i vanliga ordning och lägga mig i sängen med ett ordentligt leende på läpparna så jag drömmer riktigt vackra drömmar! ;)


Pling plong



"Du gör det vackra fult"

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sockergrodan - 22 maj 2011 14:13

  www.sverige-senegal.bloggplatsen.se

Av sockergrodan - 22 mars 2011 17:39

Jag kan nästan inte med ord beskriva hur mycket min familj betyder för mig. Mina mostrar, mina kusiner och självklart min mamma är en sådan stor del av mitt hjärta och jag skulle aldrig klara mig utan dom. Vi står varandra overkligt nära allihopa och...

Av sockergrodan - 4 februari 2011 15:34

         Det är Kaos! Totalt Kaos! Landet som jag älskar och ligger mig så varmt om hjärtat är i spillror. Människorna går ute på gatan. Affärerna är stängda, arbetsplatserna är igenslagna. Bankerna är igenbommade så det går inte att få tag ...

Av sockergrodan - 1 februari 2011 18:59

Vad ska man säga förutom att livet är ganska Underbart!! :)   Dock är jag oerhört lessen över att min Epilepsi gav sig till känna igen! Hade ett riktigt stort Grand Mal anfall i lördags! Jag fick en liten känning sekunden innan men han inte g...

Av sockergrodan - 21 januari 2011 20:37

    Finding Love is like finding one answer to all of your Prayers! ...

Ovido - Quiz & Flashcards